top of page

​Když mě práce baví :-)

Když mě práce baví

Je načase "odtajnit" mého klienta, pro kterého pracuji na zakázce do krajských voleb už několik měsíců. Jsou to kandidáti hnutí Starostové a nezávislí pro Pardubický kraj, kteří měli tu odvahu a rozhodli se jít do této krajské soutěže SAMOSTATNĚ. A to je těžká zakázka. A já si "sáhla" na celou kampaň.

Vizualizace Kampaň jsme od jejího "vlahého" začátku pojali ve stylu STANování (od zkratky STAN). Naše společnost HanyCom následně uvedla do života facebok stanujeme.STAN a webové stránky www.stanujeme-pk.cz.

Při přípravě Billboardů, bannerů a plakátů se starostové ponořili do nádherné přírodní scenérie venkova, který těsně navazuje na krásná města Pardubického kraje - pole jsou doslova za humny i Pardubic :-) Jedinečnost - oproti jiným politickým stranám - spočívá v originalitě "setkávání" při pořizování fotek - všichni byli v jednom čase na jednom místě a nikdo není počítačově namontovaný do skupiny. A je to znát v energii skupiny... posuďte sami.

Obsah Ještě jsme obrázky doladili takzvaným claimem - motem, větou. Ta by neměla slibovat nesplnitelné a "nemlátit" prázdnou slámu. A tak jsme zvolili větu, která je skutečností. A totiž - že Starostové mají k lidem nejblíž (nejen na malé vesnici jim lidé doslova "vidí do talíře" a navíc znají docela přesně potřeby lidí), a proto "Do vedení kraje patří". Žádné plané sliby, žádné zkratky, vzbuzování falešných pocitů bezpečí a dalších emocí. Billboardy už jsou k vidění v Pardubicích u nádraží, u AFI, na zimním stadionu, na Drážce, či při výjezdu na Chrudim. Také v České Třebové a ve Svitavách. Plakáty jste možná už viděli v některých městech kraje. A CLV (plakáty na zastávkách) jsou v Pardubicích, České Třebové, Chrudimi a Ústí nad Orlicí.

Děkuji za spolupráci a trpělivost profi fotografovi Petrovi Wagenknechtovi a profi DTP ateliéru Rainbow Pardubice - panu Janku Kupkovi. Práce s nimi je pro mne radostí EndFragment

Když mě práce baví

Když mě práce baví

Když mě práce baví

Když mě práce baví

Když mě práce baví

Když mě práce baví

Když mě práce baví

Když mě práce baví

Když mě práce baví

Když mě práce baví

Když mě práce baví

Když mě práce baví

bottom of page