top of page

A je to. Náš web má nové šatky i botky... A snad i srdíčko.


Jak jednoduché se někdy zdá udělit druhým radu, co všechno by pro svou prezentaci mohli udělat a jak by "na to" mohli jít. Mnohem složitější je to však s onou pověstnou "kovářovou kobylou". I u nás už dlouho chodila bosa, a tak jsme ji obuli. A ušili nové šatičky. A tak je tu náš nový web.

Máme za sebou hodiny práce a hlavně diskuzí. Někdy nápad přišel hned, jindy jsme ho vyhlíželi. Nebo jsme se nemohli shodnout na fotce či na nadpisu. Chodili jsme spát s otazníky, zda teď už je to konečně ono. Nikdy mě nenapadlo, že když půjdu do svých řad a sama sebe se zeptám, jak popíšu, co dělám, že to bude tak trochu bolet.... Pronásledovaly mě otázky, jak stručně a zároveň zajímavě sdělit, co umíme, co uděláme, co zařídíme? Ta léta práce a zkušeností. Jak to shrnout do pár vět?

Stránky jsme tvořili s manželem a máme radost, že jsme bez "manželské úhony" došli do zdárného konce. Díky Oldovi, že mé nápady "naklikal" do počítačové podoby. Fotky pořídil skvělý fotograf Petr Wagenknecht, i jemu díky. A šatky poskytlo krejčovství s obchůdkem Smiling Sun v Ústí nad Orlicí - také moc díky.

Už teď nás napadá, jak budeme stránky dále rozvíjet, neb: Prostor našeho rozvoje je nekonečný.... Zdenka

bottom of page