top of page

Jak jsme se začaly setkávat u Anežky


S Idou se už dlouho potkáváme. Ona je ve věku mých dětí, přesto se k ní jako k dceři nechovám. Bude to asi tím, že se s mladými lidmi často a ráda spolupracuji a často býváme na „jedné vlně“. Ida je inspirátorka jako stvořená. Zajímá se o pěkné věci kolem sebe, ráda se obléká, ráda radí ženám v oblékání, spřádá různé plány. Učí netradiční formou angličtinu. Spoustu věcí dělá jinak, než je běžné. A to je nám společné.

Při jednom posezení nám kdosi shora „vnuknul“ nápad: dát dohromady několik šikovných žen z různých míst, které pracují tak, že tvoří. A tvoří s nadšením. A smysl takového setkání? Jednodenní setkání žen, které jsou neustále inspirovány životem kolem nás a samy rády inspirují. Žen, které pracují tak, že tvoří a dělají to rády, s nadšením, láskou, citem, intuicí.

Setkání se konají jednou měsíčně. Propojujeme s „mini“ výstavou toho, čím se ženy chtějí pochlubit. Povídáme si o inspiraci a nadšení, sdílíme, co samy považujeme za užitečné. Nebo jen tak vnímáme druhé a posloucháme muziku, předáváme si kontakty, stíťujeme, poradíme si. Prostě jsme v jeden den na jednom místě.

Příští setkání je 24. 3. 2016 od 17 hodin. V případě, že se chcete zúčastnit, kontaktujte nás.

Těší se na Vás Zdenka a Ida,

také Lída, Leona, Bohdana, Eva, Hana a Jiřinka.

bottom of page